Home Non-categorized Perfekt aften i det Kongelige Teater

Perfekt aften i det Kongelige Teater

330

Tak til skuespillerne. Tak til instruktøren. Tak til mange andre. Der er vist ingen grund til at sige, at jeg har været vidne til en teateraften noget ud over det sædvanlige. Da opmærksomheden bevægede sig stiligt mellem en rekvisit i form af et legendarisk bagefad og skuespillernes ivrige og heftige ageren var der virkelig grund til at betale mere i billetpris. En lykkelig, selvantændt, rød fugl var næsten overflødig.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)