Home Non-categorized Fætter til fætter er blevet mere sig selv

Fætter til fætter er blevet mere sig selv

432

Identitetsmæssigt er den fætters fætter der er tale om jo ingen ringere end fætterens fætter. Altså, artiklen handler altså ikke om fætteren eller fætterskab overhovedet. Artiklen handler om ham selv og om den journalist der interviewer ham selv. Men journalisten er ikke fætteren og fætteren er fysioterapeut. Så er det i det mindste på det rene.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)