Home Non-categorized Tumpe ansøger Skatteministeriet om at blive en offentlig person

Tumpe ansøger Skatteministeriet om at blive en offentlig person

450

»De må forstå at Skatteministeriet ikke tager sig af denne slags ansøgninger. Vi har meget meget travlt og får endnu mere travlt ved at læse at der i de bunker, som er årsag til travlheden, forekommer så forvrøvlede forespørgsler.«


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)Pris per artikel-læsning: 1 krone. Den første er gratis. Pris per måned: 10 kroner. Indeværende måned er: September. Der er 12 dage tilbage af måneden som har 30 dage. Det koster derfor 10 * 12/30 = 4,00 kroner at læse med i resten af denne måned. Tak, fordi du selv holder styr på det.