Home Non-categorized Fandtes der klovner i den førcivilisatoriske stamme og hvordan tog deres klovnerier...

Fandtes der klovner i den førcivilisatoriske stamme og hvordan tog deres klovnerier sig ud?

356

»Det er muligt at medicinmanden har prøvet at… hvad skal man sige…«

Forsker Vivi Slægt tænker sig om et øjeblik.

»Rent ud sagt… Altså, der har været en leder i stammen som har haft magten. En af disse lavstammede alvorlige, glatbrystede herrer med kruset pandehår. Alvor var der nok af. Så det står klart at klovnen i stammen har taget gas på dem alle sammen. Der har været nok at lave sjov med.«


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)