Home Non-categorized Kom tæt på stemningen i et tv-studie med Den Anden Avis

Kom tæt på stemningen i et tv-studie med Den Anden Avis

427

»Kender De det at tænke og føle på samme tid? Jeg tænker fx på en bestemt person og føler noget samtidig. Det er meget mærkeligt.«

Ja. Vi skal lige have gjort klar til interview.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)Pris per artikel-læsning: 1 krone. Den første er gratis. Pris per måned: 10 kroner. Indeværende måned er: Oktober. Der er 11 dage tilbage af måneden som har 31 dage. Det koster derfor 10 * 11/31 = 3,55 kroner at læse med i resten af denne måned. Tak, fordi du selv holder styr på det. Du kan rekvirere et regnskab over dine indbetalinger til højre ved at indtaste dit telefonnummer.