Home Non-categorized Handelsministeren fortæller om sin psykolog

Handelsministeren fortæller om sin psykolog

293
Notice: Undefined index: pll_language in /customers/3/1/c/othernewspaper.com/httpd.www/wp-content/themes/Newsmag/functions.php on line 167

Handelsministeren fortæller om sin psykolog.

»Hun vil helt opgive at bruge blå blokke, dersom jeg dør før hende. Hun vil gå over til at bruge grønne eller gule blokke. Lidt afhængig af temperament. Jeg havde aldrig forestillet mig det omfang af indlevelse fra en professionel behandler. Det afhænger også, siger hun, af blækfarven i de kuglepenne hun vælger. Tapetet.«


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)