Home Non-categorized Kan et menneskes varme, velvilje og karakter fastslås gennem dets pjattede kommentarer...

Kan et menneskes varme, velvilje og karakter fastslås gennem dets pjattede kommentarer til BBCs naturprogrammer?

324

Forskeren Kortlægningsmand Wijfstrand har anbragt to forsøgspersoner i hver deres sofa i hvert deres glasindelukke: Bo og Kamfer. De har fået lov til at tage nogle af deres nærmeste familiemedlemmer med som lyttere til deres vrøvl. De skal se et program om surikater.

»Øh. Sikke en kær én, « siger Bo. »Sikke et imødekommende dyr. Sikke en flink surikat,« udbryder Kamfer.

Kortlægningsmand forklarer at de to forsøgspersoner kun er i opvarmningsfasen.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)