Home Non-categorized Madanmeldelse: Restaurant Nils

Madanmeldelse: Restaurant Nils

411

Dansk Folkeparti har lige så lidt med kristendom at gøre som rejer og marshmallows. Da vi tager plads ved bordet på Restaurant Nils og forretten bæres ind, opdager jeg til min rædsel en levende reje. Og der går ikke mange sekunder før hele samfundet af skaldyr er suset op på mit slips hvor de desperat klynger sig fast for at undgå at ryge tilbage på tallerkenen med marshmallows. Min teori er bekræftet og vi skåler i en herlig hvidvin.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)