Home Non-categorized Ny dansk tegneserie var træls at lave

Ny dansk tegneserie var træls at lave

334

»Jeg har lavet en tegneserie om to meget forskellige fætre. Den ene ligner Clark Kent med et let underbid og den anden er åben.«

Men det ene er jo noget udseendemæssigt og det andet er heller ikke en egenskab man almindeligvis forbinder med noget substantielt. Har det ikke været utrolig svært at få tegnet nogle hele figurer på det grundlag?

»Jo. Du får det sagt så fantastisk klart. Det er som brikkerne falder på plads og jeg pludselig forstår hvorfor det har været så kedeligt at tegne fortællingen.«


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)