Home Non-categorized Presset Bob Dylan erkender fejl efter optælling af terninger

Presset Bob Dylan erkender fejl efter optælling af terninger

360

Selvom Bob Dylan ikke, ved at se på terningerne, kunne konstatere optællingsfejlen direkte, ved kortvarigt og missende at tage dem i øjesyn efter den afgørende optælling, stod det ualmindelig klart for ham, såvel som for de øvrige tilstedeværende fra tælleforeningen, heraf to ganske blå mænd og en gammel behåret søkaptajn, at han havde begået en mindre brøler.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)