Home Non-categorized Mundforskerens hobby

Mundforskerens hobby

322

Sidste forår havde mundforsker Habon Mægter Lohns, der i 1968 opdagede eksistensen af tænder, den hobby, i sin sparsomme fritid, at undersøge mulighederne for en bredbåndsopkobling i dødsriget. Denne sørgelige beskæftigelse skyldtes den sørgelige tanke at internettet er afhængighedsskabende og et tarveligt surrogat for bare det at tænde et bål. Hans efterforskning bragte ham i kontakt med et par hyggelige bøsser i Allingsås og nogle drenge der legede med soldater, men gav ingen entydige resultater.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)