Home Non-categorized Modiano: mystik, kognitiv terapi eller to små klokker?

Modiano: mystik, kognitiv terapi eller to små klokker?

406

Modiano: mystik, kognitiv terapi eller to små klokker?

Redaktionen er kommet i besiddelse af et mærkeligt brev, et såkaldt Schrödinger brev, fundet på et loppemarked. Kuverten består af to sammenføjede papstykker der er lagt oven på hinanden og klistret sammen i siderne og foroven, forneden er en sprække med en lille snor hvor man kan trække et kort ud, her vil brevets budskab fremgå eller ikke fremgå, sandsynligheden er 50 procent. Det er lavet ved hjælp af indviklet kemi. Hvis man forsøger at snyde og bryder kuverten op, bliver skriften ikke fremkaldt og teksten går tabt. Redaktionen havde heldet med sig. Det anonyme brev lød således:

Kære Ulla,

Hvad betyder det at jeg stadig er blandt de levende? Hvad betyder min krop for det jeg nu vil sige til dig? Jeg elskede dig den gang og jeg vil altid elske dig. Der er ikke noget mystifystisk Modiano i det. Jeg vælger at være anonym og skrive dette i et ganske almindeligt sprog. Kun de dybeste dybder af din underbevidsthed, ja, kun dit hjerte vil vide hvem jeg er. Og nu har jeg skrevet det. Må dette brev synke ned fra din forstand og forene sig med dit hjerte og bidrage til at give dig livsmod, for det har man altid brug for, uanset hvad der er sket og hvilken situation man er i. Hvad betyder det at vi stadig kan ligge afklædte sammen i sengen? Hvad betyder kødelig genforening, din torsk. Dit hjerte ved.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)