Home Non-categorized Vi tænker ikke nok på den sorte panters rygproblemer

Vi tænker ikke nok på den sorte panters rygproblemer

359

»Hvis vi bare brugte én time om dagen på at tænke på udsatte dyrearters rygproblemer ville der ikke være meget til hinder for at vi på et tidspunkt også skred til handling. Det er tankevækkende, at hvis vi oven i det tænkte bare 10 minutter på de kropsfunktioner hos den sorte panter som ikke voldte problemer, ville der helt sikkert ske noget som gjorde ikke bare den sorte panter glad, men også os glade.«


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)