Home Non-categorized »Den semi-nære fremtid skulle nødig grine af os«

»Den semi-nære fremtid skulle nødig grine af os«

407

Filosoffen Karl Maradjøngade har for nylig udgivet to bøger i rap. Den seneste skrev han som en afledningsmanøvre, fordi den næst-seneste var lidt spøjs. Den var spøjs fordi den var fyldt med referencer til imaginær latter om 150 år over vor tids måder at gøre tingene på.






(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)



Pris per artikel-læsning: 1 krone. Den første er gratis. Pris per måned: 10 kroner. Indeværende måned er: Oktober. Der er 11 dage tilbage af måneden som har 31 dage. Det koster derfor 10 * 11/31 = 3,55 kroner at læse med i resten af denne måned. Tak, fordi du selv holder styr på det. Du kan rekvirere et regnskab over dine indbetalinger til højre ved at indtaste dit telefonnummer.