Home Non-categorized Maradjøngades Godhedsskala for Politikere

Maradjøngades Godhedsskala for Politikere

362

Du har lavet noget du kalder Maradjøngades Godhedsskala for Politikere.

»Ja. Det er to spørgsmål: Arbejder du ikke lidt for meget? og Hvad betyder filosofi for dig?«

Er det baseret på din teori om at venlige bemærkninger kan ordnes sådan at de automatisk udløses ligesom små låger når vidensniveauet er fuldt?

»Jeg er gået væk fra den teori og vil helst ikke citeres for den.«

Men jeg har en teori om at du ikke er gået væk fra teorien.

»Hvorfor?«

Jeg ved det ikke.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)Pris per artikel-læsning: 1 krone. Den første er gratis. Pris per måned: 10 kroner. Indeværende måned er: September. Der er 12 dage tilbage af måneden som har 30 dage. Det koster derfor 10 * 12/30 = 4,00 kroner at læse med i resten af denne måned. Tak, fordi du selv holder styr på det.