Home Non-categorized Politiker gør helhjertet forsøg på at føre sig frem med fire personligheder...

Politiker gør helhjertet forsøg på at føre sig frem med fire personligheder i valgvideo

401

Asså nu er jeg journalist og jeg kan se; se at det ikke fungerer. Det holder simpelthen ikke.

»Jamen det er ikke et kunstværk. Det kan godt være at jeg er et værk. Men i den forstand er alle jo et værk. Af Gud. Og jeg håber bestemt ikke det er det med de fire personligheder som springer i øjnene.«

Jamen det er det. Bestemt. Det med de fire personligheder.

»Jamen sandheden er at vi ikke altid er de samme.«

Jamen altså sandheden er ilde hørt. Du er politiker og du skal foreslå en måde at forandre tingene på. Du skal ikke lave et identitetskunstværk. Jeg vil simpelthen ikke være din spindoktor.

»Det siger du altid. Og så spørger du mig bagefter om jeg vil være din spindoktor.«

Vil du gerne være min spindoktor?

»Ja.«


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)