Home Non-categorized »Jeg har valgt at være guldkommen åben omkring mit gode udseende«

»Jeg har valgt at være guldkommen åben omkring mit gode udseende«

425

Guldkommen? Mener du fuldkommen?

»Jeg mener mest guldkommen, for min hage er lidt atypisk.«

Din hage er i mine øjne helt almindelig. Du har en smuk hage.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)Pris per artikel-læsning: 1 krone. Den første er gratis. Pris per måned: 10 kroner. Indeværende måned er: Oktober. Der er 11 dage tilbage af måneden som har 31 dage. Det koster derfor 10 * 11/31 = 3,55 kroner at læse med i resten af denne måned. Tak, fordi du selv holder styr på det. Du kan rekvirere et regnskab over dine indbetalinger til højre ved at indtaste dit telefonnummer.