Home Non-categorized Ny roman: Vinduet overfor

Ny roman: Vinduet overfor

373
Notice: Undefined index: pll_language in /customers/3/1/c/othernewspaper.com/httpd.www/wp-content/themes/Newsmag/functions.php on line 213

Forfatteren Hørmand Beine stiller et interessant spørgsmål i sin nye roman: Hvad ville en bestemt fiktiv kvinde stille op hvis hun så en bestemt fiktiv mand i et vindue i boligblokken overfor der langsomt klædte sig af? I øvrigt så langsomt at »nat blev til dag og dag blev til nat flere gange, men altid i den rækkefølge« som Beine så flot skriver. Svaret er: Det beror på omstændighederne. Der sker mærkelige ting, men også normale ting. Almindeligheder og ekstraordinære hændelser veksler fint og pludselig er romanen slut. Der er dog vedhæftet et par sider efter slutningen hvis man vil læse lidt mere og ellers en henvisning til at læse andre bøger i al almindelighed. Det er høfligt af Hørmand Beine.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)