Home Non-categorized »Træk og hårde gulerødder ødelagde mit piv«

»Træk og hårde gulerødder ødelagde mit piv«

388
Notice: Undefined index: pll_language in /customers/3/1/c/othernewspaper.com/httpd.www/wp-content/themes/Newsmag/functions.php on line 213

Det er tydeligt fra relativt lang afstand at Knorrda Maradjøngade ikke piver helt som andre. Jeg tager plads under hans hage og gør mig det hyggeligt. Så starter en behagelig talestrøm over mig, som snart får den rare konsekvens at jeg falder i søvn.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)