Home Non-categorized Madulykker forhindrer danskere i at nå til en endelig stillingtagen i forhold...

Madulykker forhindrer danskere i at nå til en endelig stillingtagen i forhold til ekstrem ytringsfrihed

362

Hvad er en madulykke?

»Jo. Prøv at forestille dig at du står og filosoferer over ytringsfrihed i supermarkedet.«

Ja.

»Og der så vælter et tårn med konservesdåser.«

Ja.

»Eller du kravler igennem en enorm trækkanal med billeder af fødder.«

Ja.

»Og der så kommer en enorm sildemad som lander og knuser tunnelen, så du må kravle ud igen og tage opvasken.«

Ja.

»Det er madulykker.«

Ja.

»Eller eksempler asså.«

Ja.

»På mad. Madulykker.«


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)Pris per artikel-læsning: 1 krone. Den første er gratis. Pris per måned: 10 kroner. Indeværende måned er: Oktober. Der er 11 dage tilbage af måneden som har 31 dage. Det koster derfor 10 * 11/31 = 3,55 kroner at læse med i resten af denne måned. Tak, fordi du selv holder styr på det. Du kan rekvirere et regnskab over dine indbetalinger til højre ved at indtaste dit telefonnummer.