Home Non-categorized Koncept for nyt tv-program deler seerne

Koncept for nyt tv-program deler seerne

342
Notice: Undefined index: pll_language in /customers/3/1/c/othernewspaper.com/httpd.www/wp-content/themes/Newsmag/functions.php on line 213

To adelige familier med efternavne der minder stærkt om hinanden mødes i et tv-studie. Det er konceptet for et interessant nyt tv-program.

»Jeg så blandt andet en ret slank kvinde i midten af halvtredserne med en meget lang hals og flot lyst halvlangt hår der omfavnede til højre og venstre og i det hele taget var vældig energisk. Blandt andet. Jeg kunne godt lide det.«


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)