Home Non-categorized Ny bog: Den blå soldat

Ny bog: Den blå soldat

463

Hvordan er det at være blå, samtidig med at man er soldat? Dette spørgsmål er bogens hovedspørgsmål. Bogens bispørgsmål er: hvad rimer på kartofler? Ødelægger det en kæmpe militærparade at en enkelt soldat er blå når nu alle de andre er grønne? Dette spørgsmål indleder bogen. Spørgsmålet optræder også i kapitel 4, 8 og 14. Jeg synes. Jeg synes at bogens store svaghed er at den ikke rummer en forklaring på hvordan soldaten blev blå. Der er, ganske vist, ifølge min viden, kun en måde at blive det på, nemlig med blå kropsmaling, men det vil jeg da gerne høre lidt om. Hvordan Maradjøngade, for det hedder hovedpersonen, gik ned til spøg og skæmt butikken og lige slog et smut forbi bageren på vej hjem. Fortæl det dog. Sig sandheden. Husk detaljerne.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)