Home Non-categorized Opbevar dine pomfritter på et sikkert sted i køleskabet

Opbevar dine pomfritter på et sikkert sted i køleskabet

386

Man skal passe på ikke at udstille sine pomfritter for de andre familiemedlemmer. Hvis du har en bror med en stor mund, med plads til masser af de karakteristiske aflange franske friturestegte kartoffelstænger, skal du passe på. Smør lidt leverpostej på hans briller så snart han nærmer sig køleskabet. Hvis det går helt galt og han faktisk griber pomfritterne og begynder at fortære dem én efter én uden du kan forhindre det kan du forære ham en ny cykel.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)