Home Non-categorized »Forkert. Jeg har bedt dig være Kalle Rasmussen.«

»Forkert. Jeg har bedt dig være Kalle Rasmussen.«

373
Notice: Undefined index: pll_language in /customers/3/1/c/othernewspaper.com/httpd.www/wp-content/themes/Newsmag/functions.php on line 213

Der er ikke nogen der har bedt mig være Kalle Rasmussen. Så det var en glæde da min fremtidige chef kom og sagde: »Forkert. Jeg har bedt dig være Kalle Rasmussen.« Jeg spurgte ham selvfølgelig hvornår han havde bedt mig om det, for jeg havde ikke selv lagt mærke til det. Så sagde han: »Igår da jeg lå på min pude.« Han mente den store orange pude.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)