Home Non-categorized Jeg forstår overhovedet ikke spørgsmålet, kun som vits forstår jeg spørgsmålet

Jeg forstår overhovedet ikke spørgsmålet, kun som vits forstår jeg spørgsmålet

322

Ville du foretrække at blive berømt og en gave at lytte til for andre mennesker via medierne eller via en brun postkasse der rullede hen over fødderne på folk ude på landet?

»Jeg forstår overhovedet ikke spørgsmålet, kun som vits forstår jeg spørgsmålet.«






(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)



Pris per artikel-læsning: 1 krone. Den første er gratis. Pris per måned: 10 kroner. Indeværende måned er: Oktober. Der er 11 dage tilbage af måneden som har 31 dage. Det koster derfor 10 * 11/31 = 3,55 kroner at læse med i resten af denne måned. Tak, fordi du selv holder styr på det. Du kan rekvirere et regnskab over dine indbetalinger til højre ved at indtaste dit telefonnummer.