Home Non-categorized Kanna hjælper danske hjemmesider med at stave

Kanna hjælper danske hjemmesider med at stave

449

‘Fordi jeg Kanna!’

Mottoet er kendt overalt på Vestsjælland og refererer til Dennis Kanna som hjælper danske hjemmesideindehavere, og de er jo rare at have, med at få rettet op på stavefejlene.

»Han har hjulpet os helt vildt meget. Vores hjemmeside var fyldt med stavefejl. Nu føles det som om jeg er blevet reddet. Han praler kun lidt. Sidst jeg så ham malede han en flagstang med et stort smil.«

Hvordan kan man male med et smil?

»Skal vi trække en knallert?«

Den er turkis.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)Pris per artikel-læsning: 1 krone. Den første er gratis. Pris per måned: 10 kroner. Indeværende måned er: Oktober. Der er 12 dage tilbage af måneden som har 31 dage. Det koster derfor 10 * 12/31 = 3,87 kroner at læse med i resten af denne måned. Tak, fordi du selv holder styr på det. Du kan rekvirere et regnskab over dine indbetalinger til højre ved at indtaste dit telefonnummer.