Home Non-categorized En læser spørger: Kan man øve sig i noget uspecifikt?

En læser spørger: Kan man øve sig i noget uspecifikt?

387

Mandrup Mihausen svarer:

»Nemlig! Jeg mener: Det kan du sagtens. Det gør man faktisk mange steder i landet allerede. Så sidder man først og traller ligesom en baby der sidder og pludrer, med hovedet lidt på skrå.«

Og bagefter?

»Jamen det kan du sagtens. Hvis du øver dig i noget uspecifikt så kan du blive til noget stort.«


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)Pris per artikel-læsning: 1 krone. Den første er gratis. Pris per måned: 10 kroner. Indeværende måned er: September. Der er 12 dage tilbage af måneden som har 30 dage. Det koster derfor 10 * 12/30 = 4,00 kroner at læse med i resten af denne måned. Tak, fordi du selv holder styr på det.