Home Non-categorized Vejskilt til tops på bjerg

Vejskilt til tops på bjerg

409

Et stolt rundkørselsvejskilt kan ånde lettet op efter ufattelige anstrengelser.

»Folk synes to ting er mærkværdige: For det første at vi alle, vejskilte som mennesker, i det hele taget eksisterer og for det andet at rundkørselsvejskilte kan bevæge sig frit rundt ligesom dyr og mennesker. De tænker ikke på at vejskilte også kan bestige bjerge. Det tænker jeg på.«

Det var snedigt udtænkt. Og.

»Hvad vil du sige og til?«

Og ikke noget. Og krus.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)