Home Non-categorized Dreng tjener formue til fattige fiskere på at omsmelte billige drikkeglas til...

Dreng tjener formue til fattige fiskere på at omsmelte billige drikkeglas til fyrsteligt indbydende skulpturer

352

»Hvis det var mig fuldkommen indlysende hvordan den dreng tænker, den dreng, den dreng, gik jeg ikke rundt med de her lejede gummistøvler. Han gør noget med at han smelter glasset med glohede kul. Det er smart. Det er flydende. Indtil det størkner. Det er fyrsteligt indbydende gjort.«


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)