Home Non-categorized Rulleskøjter forbudt på stivfrosne floder – selvom de er hurtigere

Rulleskøjter forbudt på stivfrosne floder – selvom de er hurtigere

314
Notice: Undefined index: pll_language in /customers/3/1/c/othernewspaper.com/httpd.www/wp-content/themes/Newsmag/functions.php on line 213

»Af de enogtredive ting der er blevet klart for mig er den klareste nok at det er lysende klart for mig at vand er blåt når det ses under en blå himmel og der er tilpas meget af det og det er der i det aktuelle tilfælde må man sige. Taler vi ikke om det Ægæiske Hav?.«

Jo.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)