Home Non-categorized Dugfriske lyde fra Sankt Petersborg afspilles i dag

Dugfriske lyde fra Sankt Petersborg afspilles i dag

320

En god rustik håndfuld håbefulde lyde som for nyligt er blevet indfanget i den både larmende og stille russiske storby bliver i disse timer afspillet over det meste af verden. Det er herligt at høre på. En der råber til en lygtepæl. En der prutter. En der vasker sig under et træ. Men ikke nogen der iler. Det gider kun de færreste høre på.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)