Home Non-categorized Fandt knappen der får hunde til at løbe efter katte

Fandt knappen der får hunde til at løbe efter katte

348

»Hovsadovsa.«

Hvad?

»Hovsadovsa.«

Nu har du sagt hovsdadovsa to gange. Der er dog det fornuftige at sige til det, at det andet hovsadovsa teoretisk set kan have været en slags offentligt fremsat undskyldning for det første hovsadovsa.

»Dejligt. Det var en herlig mulighed.«

Ja. Jeg er ikke nogen stor ynder af selfies og fortalelser og slinger i valsen.

»Hvorfor er der fastgjort en skive af hvid pap på din venstre sko?«

Jeg er ikke så vild med sjusk.

»Hvorfor sidder der en hvid skive på din venstre sko?«


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)