Home Non-categorized Absolut eller ikke absolut en selvhjælpsbog?

Absolut eller ikke absolut en selvhjælpsbog?

386

Meningen med livet er egentlig ganske enkel i følge Tesser Longdahl. Tilgivelse forudsætter accept, kærlighed og forståelse. Accept forudsætter håb og mere forståelse. Håb forudsætter tro, endnu mere forståelse og indsigt i forståelsen. Forståelse forudsætter, ja, ligefrem kræver, medfølelse, lytning og kærlighed. Vrede forudsætter lytning, indsigt og udsigten til supplerende bebrejdelser. Men egentlig er det der nok vil blive stående for erindringen ved Longdahls nye bogværk de omhyggelige noter om rockbandet De Glemsomme Forskrækkelsers kamp for succes.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)Pris per artikel-læsning: 1 krone. Den første er gratis. Pris per måned: 10 kroner. Indeværende måned er: September. Der er 12 dage tilbage af måneden som har 30 dage. Det koster derfor 10 * 12/30 = 4,00 kroner at læse med i resten af denne måned. Tak, fordi du selv holder styr på det.