Home Non-categorized Ny bog: Flotte fugle

Ny bog: Flotte fugle

1206

Flotte fugle er selv en flot bog. Og sådan kunne vi blive ved. Forfatteren har taget, eller i hvert fald tilvejebragt, en stak meget alvorlige nærbilleder af ganske almindelige fugle. Det er sympatisk at han er så interesseret i disse for så vidt banale fugle og portrætter, men kunne han ikke bare have vist stakken til en af sine venner i stedet for at udgive den som bog? Måske havde det været upassende fordi det havde svaret til at fremvise en håndfuld græs eller en ganske almindelig tallerken fra køkkenskuffen.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)