Home Non-categorized Grødhoveder og stikkelsbærbuske: Fortællinger fra, under, på og i kraft af danseskolens...

Grødhoveder og stikkelsbærbuske: Fortællinger fra, under, på og i kraft af danseskolens glatte gulv

474

Historie-Kim fortæller om forbudte og dybt urimelige følelser i nutidens Sverige og sjove prikkestænger fra Norge som man kan bruge til at prikke hinanden med, så man, den prikkede, din idiot, både bliver overrasket, uanset hvad man er i gang med og begynder at le højt. Og latteren er virkelig med i bogen. Det er smilende vittigt gjort. Hele verdens sjove ting er med i dette drøn af en bog, hvis man skulle være interesseret i hvor dælen de er blevet af. Kim har både humor og cigarer nok, som denne levemand udtrykker det og det er jo en pudsig formulering som man blive i helt godt humør af.
Bogen har en enkelt svaghed. Jeg synes ikke Blæser-Kim skulle have blæst ud med hvad bogstaverne i firmanavnet AGFA står for og hvor meget ris koster i Blovstrød. Og da han begynder at berette igennem flere kapitler om en ganske almindelig dansecocktail af den slags man modtager når man går ud til midten af dansegulvet er det som om højttalerne skratter lidt og man virkelig sveder og trænger til luft. Fedt-Kim er ikke højere end sålerne på dine sko, men får virkelig en til at tage sig til hovedet og råbe vagt i gevær og det bliver ikke sidste gang.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)