Home Non-categorized Læser spørger: Hvordan gør man hvad?

Læser spørger: Hvordan gør man hvad?

477

Først og fremmest skal du gøre dig klart at det enten er let eller svært. Det drejer sig højst sandsynligt om at sy en hjerteformet bordskåner og det er svært, kan jeg godt fortælle dig. Når du kommer til der hvor der nærmest er en skarp vinkel mellem de to halvcirkler der udgår fra hjertets top skal du bøje kraftigt af og så kommer du til at vælte den lilla kop der står nær bordkanten fordi du ændrer kropsstilling på den søde lille stol du sidder på. Tør op og reparer derefter stolen. Det er trods alt den søde stol der er tale om. Ved du hvad, send den søde stol til mig. Jeg trænger sådan til en sød stol. Søde stolehilsner.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)