Home Non-categorized Dansklærere: Verdens mest indviklede brev er 700 år gammelt

Dansklærere: Verdens mest indviklede brev er 700 år gammelt

591

”Det er på mange måder et dybt sørgeligt brev.”

Det 24 sider lange brev drejer sig om en enkelt forespørgsel: nemlig en bestilling der kort og godt lyder på ”noget mere peber” foruden det salt som angiveligt var den vare som efterlystes i forrige bestilling.

”Vi” er, foruden brevskriveren, tre-fire gamle knarke og kællinger på over de 30.

Brevet rummer en beskrivelse af en knipsekonkurrence hvis dele er spredt ud over hele den lange skrivelse ind mellem de mere ”tunge” og ”deprimerende” dele.

De ”tunge” og ”deprimerende” dele er en slags gammeldags digte som virker ”tunge” og ”deprimerende” på mig som nutidig læser.

Jeg holdt ved for at se hvordan de knipsede.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)Pris per artikel-læsning: 1 krone. Den første er gratis. Pris per måned: 10 kroner. Indeværende måned er: September. Der er 12 dage tilbage af måneden som har 30 dage. Det koster derfor 10 * 12/30 = 4,00 kroner at læse med i resten af denne måned. Tak, fordi du selv holder styr på det.