Home Non-categorized Viggo Maradjøngades korte epistel om forelskelse

Viggo Maradjøngades korte epistel om forelskelse

506

At være forelsket svarer til at høre en stemme man tror tilhører en ægte paukespiller befale: Du skal kaste alt hvad du har i hænderne og tage ud og finde en person ved navn Finn Kruse og bede ham om husly. Derpå skal du gøre ham vred. Dernæst skal du vente på at han bliver glad igen. Siden skal du overbevise ham om at blive tandlæge. Når han er færdig med studiet skal du lykønske ham med farvenavnet “Brun”. Derefter skal du uden at grine kunne svare ham på hvorfor du forinden vovede at gifte dig med samtlige beboere i byen Skuldelev.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)