Home Non-categorized 100 meter løber: Dimmer Takhøjs vurderinger er overdrevne

100 meter løber: Dimmer Takhøjs vurderinger er overdrevne

525

Op på cyklen og ud og møde en 100 meter løber der mener en masse. Han suser afsted men det varer kun 10 sekunder. Han mener næsten for meget.

”Det er præcis det jeg klandrer Dimmer Takhøj for. Jeg ved det godt.”


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)Pris per artikel-læsning: 1 krone. Den første er gratis. Pris per måned: 10 kroner. Indeværende måned er: September. Der er 12 dage tilbage af måneden som har 30 dage. Det koster derfor 10 * 12/30 = 4,00 kroner at læse med i resten af denne måned. Tak, fordi du selv holder styr på det.