Home Non-categorized Top 3 over kærlige formuleringer man kan bruge i fondsansøgninger

Top 3 over kærlige formuleringer man kan bruge i fondsansøgninger

491
Notice: Undefined index: pll_language in /customers/3/1/c/othernewspaper.com/httpd.www/wp-content/themes/Newsmag/functions.php on line 213

3. Jeg elsker at stå og se ud over vandet sammen med dig. Det er som om jeg opdager særligt smukke og meget fjerne bølger på samme måde som dig og samtidig, men at vi stadig er to forskellige personer med hver vores tanker i øvrigt. Jeg virker klogere. Du virker ikke særligt klog. Jeg tænker på vand og sølv og guld. Dine tanker er af mere praktisk art.

2. Det er fedt at finde 2000 balloner på jorden dybt inde i en skov hvor man går alene. Man får en særlig oplevelse af at andre mennesker ikke bare har vidst at man kom forbi, men ligefrem har tænkt på én med varme. En slags fest. Der mangler bare de der mandler som Anthon Bergs chokoladefabrik laver.

1. Du er som en bog af den slags hvis indbinding kaldes halvlæder. Du står i et hemmeligt bibliotek på en eller anden halvø. Jeg kender ikke titlen. Jeg kan ikke se den. Jeg kan heller ikke efterligne den lyd en kraftig metalfjeder giver når man knipser til den med fingeren.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)