Home Non-categorized Skide sjovt bagefter men pisse nervepirrende i minutterne op til fordi han...

Skide sjovt bagefter men pisse nervepirrende i minutterne op til fordi han faldt ned i et tornekrat: jagtet ind i junglen af vred gås

322

Jeg kan en rigtig god massageteknik når man er faldet ned i et tornekrat og blevet jagtet ind i juglen af en vred gås.

“Hold kæft det var sjovt. Jeg sidder nede i tornekrattet og kan ikke se andet end torne. Jeg forsøger at tage en selfie, men så kommer der en torn forbi og spørger om jeg har brug for lidt ekstra torne.”

Jeg har hørt at man bare skal sætte sig i respekt når der kommer en gås. Man skal kort sagt forestille sig man er en skorstensfejer som har været i skorstenene i over 20 år.

“Så sætter jeg mig med et par ekstra torne og lukker en sodavand op. Hold kæft vi grinede.”


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)Pris per artikel-læsning: 1 krone. Den første er gratis. Pris per måned: 10 kroner. Indeværende måned er: Oktober. Der er 12 dage tilbage af måneden som har 31 dage. Det koster derfor 10 * 12/31 = 3,87 kroner at læse med i resten af denne måned. Tak, fordi du selv holder styr på det. Du kan rekvirere et regnskab over dine indbetalinger til højre ved at indtaste dit telefonnummer.