Home Non-categorized Dybt selvoptaget får øjnene op

Dybt selvoptaget får øjnene op

524

For hvad?

“For en vandmelon der ligger på køkkenbordet.”

Hmm. Hvorfor interviewer vi så vedkommende?

“Vedkommende? Du mener mig?”

Ja.

“Fordi jeg er dybt interessant.”

Men ikke særlig dyb?

“Dyb nok til at udtale mig om vandmeloner og deres placering på diverse borde.”

Du siger noget. Jeg interviewede engang en vandmelon. Den var meget opmærksom på sine medmennesker –

“Med-vandmeloner?”


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)Pris per artikel-læsning: 1 krone. Den første er gratis. Pris per måned: 10 kroner. Indeværende måned er: September. Der er 12 dage tilbage af måneden som har 30 dage. Det koster derfor 10 * 12/30 = 4,00 kroner at læse med i resten af denne måned. Tak, fordi du selv holder styr på det.