Home Non-categorized Fuglen Rok og fugl Føniks overgår hinanden i at tale om sig...

Fuglen Rok og fugl Føniks overgår hinanden i at tale om sig selv

833

Hvem af jer er det der kommer tilbage hvert 500.-1000. år?

Fuglen Rok: ”Det kan jeg ikke huske.”

Fugl Føniks: ”Det er mig!”

Hvad?

Fugl Føniks: ”Det er mig!”

Fuglen Rok: ”Det er ham!”

Hvem er det der er med i både Aladdin og Sinbad Søfareren?

Fugl Føniks: ”Det kan jeg ikke huske.”

Fuglen Rok: ”Det er mig!”

Hvad?

Fuglen Rok: ”Det er mig!”

Fuglen Føniks: ”Det er ham!”

Hvem er det der lænede sig op af en agurk og faldt sidelæns ind i en skjult tidslomme hvor sko af mærket Lloyd var på tilbud?

Fugl Føniks: ”Det kan jeg ikke huske.”

Fuglen Rok: ”Det er dig!”


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)