Home Non-categorized Han kan også godt forestille sig en ugle. Men den findes jo...

Han kan også godt forestille sig en ugle. Men den findes jo allerede.

453

Denne stort anlagte artikel handler om to enorme piskeris der ligger og blokerer en vej. Det ene er egentlig kun et halvt piskeris, idet håndtaget mangler. De mange stivere er således svuppet op. Vejen er en forfærdelig rodebutik. Men egentlig ligger de kun ud til vejen, altså i kanten af vejen og måske er der nærmere tale om en gren. Det var bare Takhøjs fantasi da han kom kørende forbi stedet med grenen. Han kan også godt forestille sig en ugle. Men den findes jo allerede.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)