Home Non-categorized Mand kommer fejlagtigt til at sige undskyld for alle denne verdens overfladiske...

Mand kommer fejlagtigt til at sige undskyld for alle denne verdens overfladiske informationer

346

Du kom til at fucke lidt rundt i det.

“Ja ja men fuck det. Folk har glemt det i morgen.”

Jeg kunne godt tænke mig at stille dig et spørgsmål om det du kaldte overfladisk information.

“Værsgo.”

Starter enhver dybere viden om et emne ikke med en overfladisk indsigt eller information og forudsætter en bred almenviden ikke at man netop stopper med at grave og stiller sig tilfreds med det overfladiske?

“Du taler som om bevidstheden er opbygget af computerdata og ikke af neuroner og synapser ordnet i centre. Som om den menneskelige ånd er en viljeløs uengageret, ulidenskabelig og ufornuftig glo-abe der er ude af stand til at resignere over det hellige og flytte bjerge. Som om kroppen gladeligt bærer sit indre menneske rundt i en verden af interageren der bliver mere og mere blottet for medfølelse, lytten, varme og menneskelighed.”

Så blev vi sådan. Cirka.

“Ja og det er også ok. Tiden er en dejlig tid. På mange måder.”

Nu tror jeg godt folk vil vide hvordan du som type coper med nogle ting.

“Det tror jeg ikke folk interesserer sig en bønne for.”

De er vant til det.

“Jamen mit pandehår modsiger nogle ting jeg sagde i april.”

Du slipper.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)