Home Non-categorized ørkenkøer savner ørkenen

ørkenkøer savner ørkenen

642

ørkenkøerne er trætte af bare at gå og græsse.

Joakim-ko: jeg savner at træske rund i sandet og svede over hele kroppen sammen med mine ørkenkøervenner. Tina-ko savner også ørkenen bare gå at spise sin is sammen med sine venner. derfor har  (ørkenkøernes beskyttelse) købt en flyver til ørkenkøerne så de kan se ørkenen en sidste gang. Tina-ko: jeg glæder mig helt vildt! en af tingene jeg vil gøre når jegkommer derhen, er at købe en is i faraos is-bar for køer, på sandstrøget. Joakim-ko: jeg vil tage ud på skibarken og stå lidt på midt ko-sowboard  og lave lidt tricks.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)