Home Non-categorized Krabberli Schallinck: Først var jeg rig, dernæst fattig, og nu er jeg...

Krabberli Schallinck: Først var jeg rig, dernæst fattig, og nu er jeg rig igen

554

Du var da også rig da du var fattig, du ejede jo mig og jeg har en skjult skat.

“Alle disse forvrøvlede oplysninger kommer virkelig som noget af en overraskelse. Er du sikker?”

Enhver har lov til at hævde det jeg siger og derfor har jeg taget mig den frihed at anføre det.

“Da du anførte det gav det et gib i mig.”

Det lagde jeg mærke til.

“Og nu vil jeg, i resten af den tid vi er vågne og sammen i dag, indføre gib-told på mig og give dig en serie skriftlige tilsagn om paraplyassistance, udformet som en serie af små nuttede tegninger, hver gang det giver et gib i mig.”

Det er ikke alene enfoldigt, det er også noget der gør mig glad mindst to steder i kroppen.

“Din seneste oplysning er lige så løfterig som en banan der langsomt modnes på stilken.”


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)Pris per artikel-læsning: 1 krone. Den første er gratis. Pris per måned: 10 kroner. Indeværende måned er: September. Der er 12 dage tilbage af måneden som har 30 dage. Det koster derfor 10 * 12/30 = 4,00 kroner at læse med i resten af denne måned. Tak, fordi du selv holder styr på det.