Home Non-categorized Sandfærdige Palle: Det modsatte af en tyv er en afleverer

Sandfærdige Palle: Det modsatte af en tyv er en afleverer

448
Notice: Undefined index: pll_language in /customers/3/1/c/othernewspaper.com/httpd.www/wp-content/themes/Newsmag/functions.php on line 213

Den Anden Avis er, sammen med Gurli og Arlsberger, taget forbi Finansministeriet for at få et kig på de fysiske penge der i løbet af det næste år skal deles ud til mange dejlige formål. Og et af de formål er Arlsberger. De fleste af dem der elsker hende er her ikke mere. De kan elske hende i meget præcise vinkler oppe fra deres himmel, hvilket de gør. Det ved vi, endskønt vi ikke vil forklare det nærmere. Men Arlsberger får alt for lidt penge.

Gurli kan godt lide at give mennesker som Arlsberger et liberalt spejlæg. Så ser hun dem dyyyybt i øjnene. Hun tror virkelig hun er god. Man kan forestille sig, at hvis man tog denne viden fra hende, ville hun blive syg.

Diskussionen er ved at være forbi.

Men shhhui! her kommer spejlægstyven. Tænk at stjæle almisser fra intetanende liberalister som syre-Gurli. En morsom spejlægstyv. Han er muligvis forelsket.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)