Home Non-categorized Klink Dabissa kaster sig efter en banan

Klink Dabissa kaster sig efter en banan

588

Det ser flot ud, men hvad er meningen? Klink Dabissa har lige kastet sig efter en banan og folk ved ikke 100 procent hvad de er taget så langt for at se. Var det bare det? Klink Dabissa ligner jo én der er i stand til at kaste sig efter en banan. Nummer ét: Han har underbid. Nummer to: Han bor i en lo. Nummer tre: Han er en gavtyv.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)Pris per artikel-læsning: 1 krone. Den første er gratis. Pris per måned: 10 kroner. Indeværende måned er: Oktober. Der er 11 dage tilbage af måneden som har 31 dage. Det koster derfor 10 * 11/31 = 3,55 kroner at læse med i resten af denne måned. Tak, fordi du selv holder styr på det. Du kan rekvirere et regnskab over dine indbetalinger til højre ved at indtaste dit telefonnummer.