Home Non-categorized Ny webside: Katalog over uudholdelige dybsindigheder

Ny webside: Katalog over uudholdelige dybsindigheder

434

Kaj Øvding er filosof. Her er to eksempler på hans formåen:

1

Sværhedsgrad: 2

Filosofisk spørgsmål: Hvordan forklarer man sit barn at man elsker ham eller hende som han eller hun er og ikke bare elsker ham eller hende fordi man som menneske gerne ville have et barn?

Analyse: Der er to ting i det, som er smeltet sammen. Først ville man gerne have et barn og siden smeltede det kendskab og den viden man fik om sit barn sammen med kærligheden til barnet.

2

Sværhedsgrad: 5

Hvordan skal man som voksen reagere når man oplever at børn ikke altid har kemi tilfælles med deres forældre?

Analyse: Det er så vanskeligt, at det er tilstrækkeligt at diskutere ovenstående sætning på et teoretisk plan med vedkommende. På trods af den høje sværhedsgrad er der tale om noget meget almenmenneskeligt.

Hold kæft, Kaj Øvding! Ligegyldig hvad du foretager dig videre i dit liv, så hold kæft!

”Nåja. Nej jeg vil så ej!”


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)Pris per artikel-læsning: 1 krone. Den første er gratis. Pris per måned: 10 kroner. Indeværende måned er: Oktober. Der er 12 dage tilbage af måneden som har 31 dage. Det koster derfor 10 * 12/31 = 3,87 kroner at læse med i resten af denne måned. Tak, fordi du selv holder styr på det. Du kan rekvirere et regnskab over dine indbetalinger til højre ved at indtaste dit telefonnummer.